Ydelser

AH Finmekanik udfører ydelser iht. til kundens ønsker og specifikationer

Underleverandør arbejde:

Eloxering-Forkromning-Hærdning-Brunering-Lakering-Gasnitrering-elektropolering, spørg os gerne til råds omkring dine behov

Tyndpladebearbejning:

Vi har mange års erfaring inden for, stansning, laserskæring, bukning, svejsning og vi bruger i dag nogle af markeds bedste leverandører, med vores mangeårige erfaring kan vi være din sparringspartner, og du kan trygt bestille dine emner hos os i stedet for at have flere leverandører ind over.

Montage:

Vi har et dedikeret montage område, hvor vi har 2 fuldautomatiske skruemaskiner som kan tilpasses din produktion, samt 3 stk lofthængte moment skruemaskiner.

Laser gravering:

Vi kan lasergraver på dine færdige emner, i rusfrit stå, eloxeret aluminium, plast. stål, messing. Vi har mulighed for at gravere dit logo, serie nr. kun fantasien sætter grænsen.

Produktion:

Vi producere i stort set alle materialer:

Kobber, Messing, Jern, Rusfrit stål, Hasteloy, Plastik, Værktøjstål, Peek, Pom, Teflon, Bronze, beryllium, Aluminium, Titanium, Macor . Er du usikker på dit materialevalg, kan vi være behjælpelig med at guide dig ind til det materiale som passer bedst til dit produkt.

Optimering:

AH Finmekanik kan hjælpe dig med at optimere dine produkter så kostprisen reduceres, dette gøres i fuld overensstemmelse med kvalitet og eventuelle godkendelser.

AH Finmekanik bestræber sig altid på at være på forkant med den nyeste teknologi på maskiner og værktøjer, samt programmerings software, vi har nogle af markeds bedste maskiner, og dedikerede medarbejder.

Konstruktion:

Skal du have konstrueret et produkt kan AH Finmekanik være behjælpelig med konstruktionen, for os at det vigtigt at vores kunder ikke betaler for meget for emnerne, og derfor kan vi med fordel inddrages tidligt i konstruktions fasen, dels for at sikre “design for manufacturing (DFM)” og produktions metoder er optimale, tag os med på råd fra starten så sikre vi os sammen at dit produkt er optimalt fra prototype til serieproduktion.

Vi optegner også gerne dit emne i 3D så du har den elektroniske dokumentation på plads.

Kontakt os

Forside     Ydelser     Maskinliste     Kvalitet     Kontakt